Ons Verhaal | By Oummi

Geheim ingrediënt: ByOummi®'s touch

Ons verhaal
Liefste mama

Wie is ByOummi®?

Oummi is het Arabische woord voor mama en is de heldin van elke fijnproever. Ze voedt, zorgt en overlaadt je met liefde. Net als mama wil ByOummi® momenten creëren om te delen, met producten en gerechten die lekker, gezond en makkelijk zijn.

Superhelden van overal

My superhero makes me couscous

Onze mama’s komen van over heel de wereld. We gaan onze inspiratie zoeken in verschillende streken, want de passie voor lekker eten is universeel. In een samenleving waar steeds meer geproefd kan worden van verschillende culturen, merkten we een gemis: bereikbare, nieuwe smaken voor de geïnspireerde ontdekker en smakelijke, kwaliteitsvolle basisproducten voor de wereldburger die opgroeide met traditionele gerechten. Zo werd ByOummi® gecreëerd na vier stevige jaren onderzoek: een merk dat gemak, smaak, vernieuwing en verbondenheid perfect combineert.

Vers en voedzaam

Some chickpeas a day keep the doctor away

De klaargemaakte gerechten van ByOummi® nemen je mee op reis en bevatten kraakverse, kwalitatieve ingrediënten. Al onze producten hebben een Nutri-score B en daar zijn we fier op! Ze vormen de perfecte aanvulling in het smaakpalet van de wereldburger.
Authentieke smaken die samengesteld worden met liefde en kennis, met als geheim ingrediënt: Mama’s touch! Wist je trouwens dat elk gerecht 100% halal is? Pure producten, klaargemaakt volgens de hoogste standaarden.

Volg ons!