By Oummi Archieven | By Oummi

Raibi

Raibi ijs is dรจ afkoeling bij uitstek voor kinderen in de Maghreb landen. Yoghurt en granaatappel-siroop mixen en een paar uur in de ijskast stoppen. Na enkele uren had je het lekkerste ijsje ooit! Onze tip: Je bent nooit te oud voor een Raibi .. het blijft super lekker!

Tonijn Pikant

De pittige versie van onze tonijnsalade kan rekenen op een genereuze portie tonijn, aangevuld met oester, zilverui en onze kruidenextracten. Maar het is de harissa, een pittige saus op basis van rode peper en tomaat die deze smeersalade zijn karakteristieke smaak geeft. Koop deze pittige spread in een etnomarkt bij jou in de buurt en geniet ervan!

Tonijn Mayo

Deze tonijnsalade wordt aangevuld met ansjovis, zilverui en onze speciale By Oummi kruidenmix. De mayonaise geeft net dat juiste zuurtje aan het geheel. Proef deze smeersalade vooral zelf. Je vindt hem in een etnomarkt dichtbij jou. Smakelijk eten!

Surimi Samba

Deze rijkelijke salade met heerlijke stukjes surimi en een licht-pikante toets zorgt voor een heel nieuwe smaakervaring. Wie goed proeft ontdekt ook subtiele toetsen van gember en knoflook. Een smeersalade die ongetwijfeld naar meer smaakt. Haal onze Surimi Samba in een etnomarkt bij jou in de buurt.

Volg ons!